Pianostemmer logo
Sinds 1996

Pianostemmer diensten

Als pianostemmer en pianotechnicus lever ik de volgende diensten. Klik op één van de onderstaande opties voor meer informatie. Wilt u direct een vraag stellen of contact opnemen? U kunt hier direct contact opnemen.

Piano stemmen

Met passie voor pianotechniek en piano stemmen help ik u graag met uw piano of vleugel. Het maakt niet uit of u nu een oudere, veel bespeelde vleugel heeft of gewoon een kleine oefenpiano. Uw piano of vleugel stem ik altijd op het hoogste niveau.

Piano onderhoud

Goed onderhoud van uw piano of vleugel is ook zeer belangrijk voor een gedegen geluid. De snaren in een piano zouden regelmatig gestemd moeten worden. Als pianostemmer en pianotechnicus met meer dan twintig jaar ervaring help ik u graag verder.

Piano taxatie

Wilt u graag een piano kopen of verkopen? Misschien bent u niet helemaal zeker of de kwaliteit van de beoogde piano of vleugel wel in orde is. U kunt daarom bij mij terecht voor onafhankelijke piano taxatie– en verkoopadviezen. Ik heb een jarenlange ervaring in het taxeren van vleugels en piano’s.