Pianostemmer logo
Sinds 1996

Wat kost een pianostemmer?

Pianostemmer rekent verschillende prijzen voor verscheidene diensten die hieronder zijn samengevat.

Wat kost pianostemmen?

Voor het stemmen van een regelmatig onderhouden piano reken ik € 98 incl. 21%BTW. U Krijgt een factuur hiervan en ik stuur u een betaalverzoek via mijn bank.

Kies hieronder een beschikbare dag en tijd

Dag of tijd niet beschikbaar? Andere vragen?

📞

Bel direct: +31618844013

✉️

Stuur e-mail: info@pianostemmer.nl

Hoeveel kost onderhoud en reparatie?

Voor het onderhouden of repareren van een piano zijn de kosten afhankelijk van hoe lang er aan de piano gewerkt moet worden en of er eventueel nieuwe onderdelen nodig zijn etc. In dat geval is het moeilijk hier een prijs daarvoor te noemen omdat de prijs afhankelijk is van verscheidene factoren.

Al tientallen jaren werkt Pianostemmer aan piano’s en vleugels. De meest voorkomende werkzaamheden zijn het bijstellen van stempennen, snaren en het aanbrengen van de juiste spanning. Het vervangen van onderdelen is vaak niet eens nodig. Lees hier meer over hoe een piano of vleugel gestemd worden.

Wat kost de taxatie van mijn piano of vleugel?

Voor het taxeren van een piano reken ik € 98 incl. 21% BTW. Ik bespreek dan tot in details de staat waarin de piano of vleugel verkeert en wat er eventueel aan gedaan zou moeten worden of als gaat om een taxatie voor de verzekering van de piano of vleugel, om te weten wat de waarde van uw instrument is. In geval van het verzekeren van uw instrument wil de verzekering in de meeste gevallen een geschreven rapport. Dit rapport is bij de bovengenoemde prijs inbegrepen.

Mocht u vragen hebben over de kosten of meer informatie willen, dan mag u natuurlijk geheel vrijblijvend contact met me opnemen.