Pianostemmer logo
Sinds 1996

Over Pianostemmer

pianostemmer amsterdam

Pianostemmer en pianotechnicus

Mijn naam is Jan Lensing, ik ben een ervaren pianostemmer en pianotechnicus uit Amsterdam. Als pianostemmer, stem en onderhoud ik sinds 1996 op professionele en toch steeds betaalbare wijze vleugels, piano’s en Fender Rhodes op concertniveau. 

Met piano stemmen op concertniveau bedoel ik dat ik uw instrument op dezelfde wijze en met dezelfde intentie stem als een concertvleugel voor een muziekuitvoering. Ook al gaat het in uw geval om een misschien oudere, veel bespeelde vleugel. Of misschien gewoon een kleine oefenpiano.

Ik heb een gedreven liefde voor pianotechniek en specifiek voor het stemmen van piano’s. Of het nu vleugels of piano’s zijn, ik zet me voor ieder instrument ten volle in. Of deze nu splinternieuw, al lang bespeelt, voor een concert, of voor de eerste oefenles thuis zijn. Een ieders vleugel of piano wordt met uiterste intentie gestemd. Passie en beroepseer hebben nog betekenis voor mij.

Piano’s stemmen voor iedereen

Ik stem voor vaders, moeders, kinderen, scholen, ook voor veel beroepsmusici, concerten (Radio Head, Oleta Adams, Tori Amos, Jack Johnson, Do, Jan Vayne, Ruben Hein en nog vele anderen), theaters (AFAS Live, Frascati, People’s Place (Tommy Hilfiger), opname studio’s, TV-programma’s, conservatorium- en pianodocenten, restaurants, café’s, festivals en bijstandsmoeders en vooral voor hen die gewoon graag piano spelen…

Gemakkelijk een afspraak maken

Wilt u dat ik binnenkort een keer langs kom om uw piano of vleugel te stemmen? Ik stem vooral in Amsterdam en omstreken zoals in Haarlem. Een afspraak maken kan altijd. U mag mij als pianostemmer en technicus ook altijd, uiteraard geheel vrijblijvend, bellen of e-mailen als u meer informatie wilt. Bijvoorbeeld over de kosten van pianostemmen, reparaties, taxaties en dergelijke. Op de contactpagina vindt u mijn telefoonnummer en email adres.

En tot slot, mijn motto als vakman:

“Het minder betracht, het meer niet bedacht.”

Ik sta voor u klaar!


Contact opnemen